SCIF:s multimediaprogram i Eskilstuna

Multimediaprojektet

Efter ett engagerat arbete från styrelsen i Sörmlands Idrottshistoriska Sällskap (SIHS) var det så dags att inviga SCIF:s idrottshistoriska multimedia-anläggning i Munktellarenan i Eskilstuna den 2 september.

SIHS:s ordförande Anders Krafft hälsade en nyfiken skara besökare välkomna till dagens evenemang och beskrev hur idén om en egen anläggning väcktes för några år sedan när SIHS besökte Riksidrottsmuseet i Stockholm. Med hjälp av ideella krafter och visst stöd från Sörmlandsidrotten finns nu skärm och högtalare på plats i Munktellarenans entréhall. En plats där många idrottare och publik passerar veckans alla dagar från morgon som kväll.

Sekreterare Kerstin Bodin från Malmköping, mitt i Sörmland, var SCIF:s representant på plats och anförtroddes den traditionella bandklippningen. Förhoppningen är att det ska kunna bli fler invigningar runt om i Sörmland framöver. SIHS:s styrelse planerar nämligen multimedia-utrustning i såväl Nyköping som Katrineholm.

SIHS:s ordförande Anders Krafft tillsammans med Sörmlandsidrottens distriktsidrottschef Jörgen Hedberg och SCIF:s sekreterare Kerstin Bodin.

Författare:

SCIF

klocktornet@scif.se

Föregående artikel

Blygsam ceremoni på Finnkampen

Nästa artikel

The Sunshine Olympiad i världen

Relaterad inlägg